söndag 20 juni 2010

2010-06-20

Idag - jag misstänker att varenda tidning har en bröllopsbilaga. Men sedan är det SLUT! Och - som Anette Kullenberg i DN så träffsäkert påpekade - det blir inga fler sådana här galenskaper - för bernadottarna bli gamla. Kronpinsessan blir inte drottning förrän hon är sextio, och sedan lever hon i trettio år till - och då är kungadömet bortröstat. JA!

2 kommentarer:

Karin på FOX sa...

Jag hade föresatt mig att inte titta på bröllopet på TV. Men resten av familjen tittade förstås och när jag såg alla hästarna i kortegen blev jag fast. Mina utrop och kommentarer till det hela landade hos oförstående familjemedlemmar..."Du tittar ju bara på hästarna". Jag hade en känsla av att resten var dataanimerat, eftersom prinsessan helt klart gifte sig med Robert från Boxer. Men söta var de.

gull åkerblom sa...

Nej jag skulle inte heller ha sett det, men sedan tänkte jag att man måste ju känna fienden... Och ja, hästarna var fina, och den där Säpå/livvakten som sprang längst fram t v, han utan slips, han var också rätt söt, åtminstone på avstånd. Vi såg bara vissa avsnitt, vi stod faktiskt inte ut. Man visste ju hur det skulle gå - det var inte spännande ett enda dugg.